Bemutatkozás

A Cifra Palota Játszóház Miskolc legnagyobb beltéri játszóháza, a Gömöri pályaudvar és a Dorottya lakópark ölelésében, csendes, nyugodt környezetben. Barátságos és családias hely szakképzett óvodapedagógusokkal, jó parkolási lehetőséggel.

A gyermekek önfeledt kikapcsolódását a 450 m2 es játékrész biztosítja. A zsúfoltság elkerülése érdekében hétvégén megnyitjuk 500 m2 es külön épületszárnyunkat, ahol légvár, mászó labirintus várják a gyermekeket.

A játszóház egy nagyobb egybenyitott dühöngő részből és ettől elszeparált játszó helyiségekből áll. Külön babaszoba várja a 3 év alatti csöppségeket; kislány szoba a lányok szerepjátékainak megfelelően babakonyhával, főzősarokkal, Barbie házzal, és sok-sok babával; kisfiús szoba versenypályás szőnyeggel, különböző méretű és típusú autókkal, barkács asztallal, építő játékokkal.

A 0-12 éves korosztály számára 3 trambulin és a több szintes mászó labirintus biztosítja a felhőtlen játszás-ugrálás örömét. A mászó labirintus akadálypályákkal, csúszdákkal, színes labdákkal feltöltött medencével, boxzsákokkal felszerelve csak arra vár, hogy titkaikat a gyermekek és a felnőttek egyaránt felfedezzék.

A gyakorló szülők számára biztosan ismerős az a helyzet, amikor vágynának egy szabad órára, egy kis pihenésre, csemetéjükben viszont leküzdhetetlen energiák tombolnak. Ilyenkor jusson eszükbe a Cifra Palota Játszóház, ahol a gyermekek mindent megtalálnak, ami fantáziájukat megmozgatja, energiájukat leköti. A dühöngő játékrészben a felnőttek a gyermekek együtt játszhatnak, közösen élhetik át az önfeledt szórakozás felbecsülhetetlen pillanatait.

Családias légkörrel, szakképzett pedagógusokkal és egy mosollyal várunk mindenkit a Cifra Palota Játszóházban!