Bemutatkozás

A Cifra Palota Játszóház Miskolc belvárosában, a Gömöri pályaudvar és a Dorottya lakópark ölelésében, csendes, nyugodt környezetben található. Barátságos és családias hely, jó parkolási lehetőséggel.

A játszóház egy nagyobb egybenyitott dühöngő részből és ettől elszeparált játszó helyiségekből áll. Külön babaszoba várja a 3 év alatti csöppségeket.

A 0-10 éves korosztály számára, trambulin és a több szintes mászó labirintus biztosítja a felhőtlen játszás-ugrálás örömét bent, vagy kint a műfüves garden részen. A mászó labirintus akadálypályákkal, csúszdákkal, színes labdákkal feltöltött medencével, boxzsákokkal felszerelve csak arra vár, hogy titkaikat a gyermekek és a felnőttek egyaránt felfedezzék.

A gyakorló szülők számára biztosan ismerős az a helyzet, amikor vágynának egy szabad órára, egy kis pihenésre, csemetéjükben viszont leküzdhetetlen energiák tombolnak. Ilyenkor jusson eszükbe a Cifra Palota Játszóház, ahol a gyermekek mindent megtalálnak, ami fantáziájukat megmozgatja, energiájukat leköti.  A dühöngő já¡tékrészben a felnőttek a gyermekekkel együtt játszhatnak, közösen élhetik át az önfeledt szórakozás felbecsülhetetlen pillanatait.

Családias légkörrel, szakképzett pedagógusokkal és egy mosollyal várunk mindenkit a Cifra Palota Játszóházban!